POP-IN & SING!

Ett lustfyllt och peppande sångpass som ger dig en energikick för både kropp och själ! Vi sjunger kända poplåtar tillsammans. Välj mellan basic (1 timme, inga stämmor) och standard (1,5 timme, stämmor).

FÖR VEM?

För alla som älskar att sjunga, eller vill prova på att sjunga, eller som kanske inte har möjlighet att binda upp sig varje vecka. Det spelar ingen roll om du är en van eller ovan sångare.

HÄR FINNS VI

Våren 2018 kan du välja att gå i Göteborg (onsdagar på Allégården som ligger bredvid Hagabadet) eller Kungsbacka (tisdagar på Elektronen som ligger ett stenkast från Kungsmässan).

Åsa & Ulf Nomark

Åsa & Ulf Nomark

Vi som är grundare av Pop-in & Sing! heter Åsa och Ulf Nomark. Vi är artister och sånginspiratörer som älskar att få människor att sjunga, dansa och skratta tillsammans.

12 anledningar till att sjunga mera!

Det finns massa forskning som visar på de positiva hälsoeffekterna av att sjunga. I denna videon går vi igenom 12 av dessa effekter.

Vanliga frågor

Hur är passet upplagt?

Ett 1,5 timmes (Standard) eller 1 timmes (Basic) tempofyllt och inspirerande sångpass där du får lära dig 2 kända poplåtar med enklare rörelser. 30 minuter innan start så finns det fika för den som vill ha. Varje sångpass innehåller uppvärmning av kroppen, uppvärmning av rösten, genomgång av sångerna med rörelser. I slutet på passet kör vi låtarna igen och ger järnet. En gång i månaden (vart fjärde sångpass) kör vi "Månadens Favoriter"- tre favoriter från de tre föregående sångpassen. Det innebär att var fjärde gång sjunger vi tre låtar i stället för två, men vi kommer fortfarande att gå igenom sångerna så att den som inte varit med tidigare ändå skall kunna hänga på.

Skall jag välja Basic eller Standard?

Pop-in & Sing Basic är lite enklare än vad Standard är. Alla sjunger melodi, dvs inga stämmor, och rörelserna är enklare. Passet är en timme långt och innehåller kroppsuppvärmning, röstuppvärmning och inlärning av 2 låtar med rörelser.

På Pop-in & Sing Standard sjunger vi i stämmor (oftast tre stämmor, varav en är melodin), och vi rör oss något mer än på Basic. Passet är 1,5 timmar och innehåller kroppsuppvärmning, röstuppvärmning och inlärning av 2 låtar med rörelser.

Vad är det för skillnad på Pop-in & Sing och en "vanlig" kör?

På Pop-in & Sing är varje övning helt fristående. Det är nya låtar varje vecka och du behöver inte känna att du halkar efter om du missar ett sångpass. Missar du sångpass behöver du inte inte repetera själv och försöka komma ikapp.  Vi har inte heller fokus på en slutkonsert eller uppföranden på samma sätt, utan själva fokuset är bara att sjunga på sångpassen. Pop-in & Sing är mer som att gå till gymmet - du boostar stämband, sångglädje, energi och hälsa under 1,5 timme (1 timme för Basic).

Funkar det verkligen att bara komma ibland?

Varje pass är helt fristående, så nästa gång du kommer är det nya låtar som gäller (med undantag för 1 gång i månaden då vi kör "månadens favoriter", då lär vi ut de tre mest populära låtarna från de tre tidigare sångpassen). Du väljer själv om du vill gå ett enstaka pass eller gå flera gånger. Och eftersom passen är fristående funkar det alldeles utmärkt att tex komma på sångpass 2, 5 och 8.

Hur köper man sitt sångpass?

Det går bra att köpa sångpasset direkt på plats när du kommer, men vill du spara lite tid vid incheckningen och dessutom spara pengar så kan du köpa månadspass eller terminspass. Du kan köpa det både på plats och här på nätet. Passen är giltiga både i Kungsbacka och Göteborg.

Måste man kunna läsa noter?

På sångpassen använder vi inte noter eller textblad utan all info och text visas på storbild.

Var och när gäller ett förköpt sångpass?

Terminspassen och månadspassen gäller både i Göteborg och Kungsbacka! Terminspasset är giltigt under alla 12 passen under respektive termin och månadspassen gäller under fyra veckor (det finns 3 fyra-veckors-perioder varje termin). Du kan välja om du vill köpa ett enstaka månadspass eller att passet förnyas automatiskt varje månad (avslutas automatiskt efter terminens slut).

Får man vara med varenda gång? 🙂

Självklart! Du är supervälkommen att hänga på så många gånger som du har möjlighet. 

Info och anmälan

Betala per gång

När du vill gå något enstaka sångpass.

160 kr

(POP-IN & SING STANDARD)

130 kr

(POP-IN & SING BASIC)

Klippkort (4 pass)

Köp ett klippkort för fyra pass och du betalar endast för tre.

480 kr

(POP-IN & SING STANDARD)

390 kr

(POP-IN & SING BASIC)

Köp terminspass

Du kan gå på samtliga 12 sångpassen.

960 kr

(POP-IN & SING STANDARD)

840 kr

(POP-IN & SING BASIC)

Så här kan du betala

Om du vill betala på plats

Du kan betala på plats med kontanter, med kort eller med swish. Du kan betala per gång eller köpa ett period- eller terminspass. Incheckningen öppnar en halvtimme innan start och då serveras te och kaffe (ingår i priset). När du kommer första gången rekommenderar vi att du tittar på det bildspel som visas på storbilden, där ser du information om hur passet går till så att du är lite förberedd. Om du har frågor så kan du självklart fråga någon av värdarna.

Om du vill förköpa via swish eller faktura

Engångspassen går inte att förköpa, men du kan förköpa klippkortet och terminspasset när du fyller i anmälningsformuläret.

Anmäl dig här

2 + 8 =