Åsa & Ulf Nomark

Artister, kompositörer och sånginspiratörer som älskar att få människor att sjunga, dansa och skratta tillsammans.

Lyssna

Vår musik finns på Spotify (och de flesta andra digitala plattformar), på YouTube och även att köpa fysiskt som både CD-skivor och noter.

Sjung med oss

Vi tycker att världen borde sjunga mera 🙂 och driver därför sångkoncepten ”Pop-in & Sing!”, ”Pop-up Choir” och ”Sing-along Julsång”.

Res med oss

Under 2018 gör vi en resa till Magala med Pop-in & Sing. Den är öppen även för dig som inte är med i Pop-in & Sing, men som vill njuta av gemenskap, sång och ett vackert Spanien.

Anlita oss

Vi gör konserter, workshops, inspirationsdagar mm både för privatpersoner, arrangörer, körer och företag.

FACEBOOK & INSTAGRAM

11 hours ago

Åsa & Ulf Nomark

Nu är biljettlänken igång till julkonserten på Tjolöholm. Biljettlänk: www.tjoloholm.se/kalender/julkonsert-med-asa-ulf-nomark-och-julkor/Nu ligger biljetterna uppe till julkonserten på Tjolöholm. Det är inte en jättestor kyrka, så om du är intresserad är det bra att agera hyfsat fort :). Klicka här för att komma till biljettinfo och bokning: www.tjoloholm.se/kalender/julkonsert-med-asa-ulf-nomark-och-julkor/. ... See MoreSee Less

View on Facebook

21 hours ago

Åsa & Ulf Nomark

Ett stort och varmt grattis till Yasmine Paquit Persson som vunnit 2 biljetter till torsdagens föreställning, samt Hanna Bodèn som vunnit 4 biljetter till fredagens föreställning av Singalong Julsång!!! Och tack till alla er andra som deltog i vår tävling, vi önskar verkligen att vi hade kunnat ge er alla biljetter!!! ... See MoreSee Less

View on Facebook

5 days ago

Åsa & Ulf Nomark

Idag packas o skickas det förköps-skivor! 👍🙂 ... See MoreSee Less

View on Facebook

1 week ago

Åsa & Ulf Nomark

VINN 4 BILJETTER TILL SINGALONG JULSÅNG

6-7 december blir det julsång för hela slanten på Kungsbacka Teater! Vi längtar och vill gärna bjuda med 4 personer som inte ännu köpt biljetter!

Gör så här för att vara med i tävlingen:

1. Gilla detta inlägget och/eller vår sida.
2. Kommentera detta inlägget om du önskar gå torsdag 6 dec kl 19.30 eller fredag 7 dec kl 19.30 samt om du vill ha 1-4 biljetter. Dessutom vill vi att du skriver din favoritjulsång och varför du tycker om den!

Dela gärna inlägget med dina vänner!

Tävlingen pågår måndag 12/11 kl 17.00 till måndag 19/11 kl 17.00. Vinnarna meddelas måndag 19 november kl 21.00 på facebook.com/nomark.se (samt i detta inlägg förstås).

Du hittar information om Singalong Julsång på:

www.evenemang.se/kungsbacka-teater/singalong-juls%C3%A5ng-med-%C3%A5sa-ulf-nomark-2018-12-06.html

Vinnaren utses av en jury och kan inte överklagas. Denna tävling är inte sponsrad, organiserad eller administrerad av Facebook.
... See MoreSee Less

View on Facebook