Åsa & Ulf Nomark

Artister, kompositörer och sånginspiratörer som älskar att få människor att sjunga, dansa och skratta tillsammans.

Lyssna

Vår musik finns på Spotify (och de flesta andra digitala plattformar), på YouTube och även att köpa fysiskt som både CD-skivor och noter.

Sjung med oss

Vi tycker att världen borde sjunga mera 🙂 och driver därför sångkoncepten ”Pop-in & Sing!”, ”Pop-up Choir” och ”Sing-along Julsång”.

Res med oss

Under 2018 gör vi en resa till Magala med Pop-in & Sing. Den är öppen även för dig som inte är med i Pop-in & Sing, men som vill njuta av gemenskap, sång och ett vackert Spanien.

Anlita oss

Vi gör konserter, workshops, inspirationsdagar mm både för privatpersoner, arrangörer, körer och företag.

FACEBOOK & INSTAGRAM

1 week ago

Åsa & Ulf Nomark

För er som gillar Relaxing Piano-musiken så finns det en FB-sida separat - www.facebook.com/relaxingpiano. Där lägger jag upp videos som denna och annat smått och gott! Hjärtligt välkommen att hänga in!

Relaxing Piano by Ulf Nomark
Premiering the Relaxing Piano YouTube channel with a teaser of the video that you find at: youtu.be/vO0xzUVPt_0. If you like the song; head on over and listen, like and share 🙂 - that would make my day even sunnier! Summer love to you all!
... See MoreSee Less

View on Facebook

3 weeks ago

Åsa & Ulf Nomark

Tack alla fantastiska människor som var med och sjöng, dansade och gjorde denna sommarkvällen oförglömlig och härlig! ... See MoreSee Less

View on Facebook

3 weeks ago

Åsa & Ulf Nomark

Soundcheck pågår i ett helt sommarfantasiskt Kungsbacka! 19.00 på torget kör vi igång! 😍🙂👍 ... See MoreSee Less

View on Facebook

1 month ago

Åsa & Ulf Nomark

Glad nationaldag allesammans! Åsa sjunger och konferencierar på Kungsbacka Torg mellan 13-15 för den som är i närheten 😍👍😍👍 ... See MoreSee Less

View on Facebook