Åsa & Ulf Nomark

Artister, kompositörer och sånginspiratörer som älskar att få människor att sjunga, dansa och skratta tillsammans.

Lyssna

Vår musik finns på Spotify (och de flesta andra digitala plattformar), på YouTube och även att köpa fysiskt som både CD-skivor och noter.

Sjung med oss

Vi tycker att världen borde sjunga mera 🙂 och driver därför sångkoncepten ”Pop-in & Sing!”, ”Pop-up Choir” och ”Sing-along Julsång”.

Res med oss

Under 2018 gör vi en resa till Magala med Pop-in & Sing. Den är öppen även för dig som inte är med i Pop-in & Sing, men som vill njuta av gemenskap, sång och ett vackert Spanien.

Anlita oss

Vi gör konserter, workshops, inspirationsdagar mm både för privatpersoner, arrangörer, körer och företag.

FACEBOOK & INSTAGRAM

2 days ago

Åsa & Ulf Nomark

VINN 4 BILJETTER TILL SINGALONG JULSÅNG

6-7 december blir det julsång för hela slanten på Kungsbacka Teater! Vi längtar och vill gärna bjuda med 4 personer som inte ännu köpt biljetter!

Gör så här för att vara med i tävlingen:

1. Gilla detta inlägget och/eller vår sida.
2. Kommentera detta inlägget om du önskar gå torsdag 6 dec kl 19.30 eller fredag 7 dec kl 19.30 samt om du vill ha 1-4 biljetter. Dessutom vill vi att du skriver din favoritjulsång och varför du tycker om den!

Dela gärna inlägget med dina vänner!

Tävlingen pågår måndag 12/11 kl 17.00 till måndag 19/11 kl 17.00. Vinnarna meddelas måndag 19 november kl 21.00 på facebook.com/nomark.se (samt i detta inlägg förstås).

Du hittar information om Singalong Julsång på:

www.evenemang.se/kungsbacka-teater/singalong-juls%C3%A5ng-med-%C3%A5sa-ulf-nomark-2018-12-06.html

Vinnaren utses av en jury och kan inte överklagas. Denna tävling är inte sponsrad, organiserad eller administrerad av Facebook.
... See MoreSee Less

View on Facebook

6 days ago

Åsa & Ulf Nomark

Nu har vi öppnat anmälan till årets julkör och en riktigt stämningsfull slutkonsert på Tjolöholms Slottskyrka! Du hittar info och anmälan här: popinandsing.com/julkor.

Vi ser fram emot samarbetet med Tjolöholms Slott och konserten i Slottskyrkan den 16 december kl 17.00. Och om du inte har möjlighet att vara med att sjunga med oss i kören, så är du självklart välkommen att komma och lyssna!
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 week ago

Åsa & Ulf Nomark

Förra året skrev Ulf en ny julsång till Singalong Julsång. Många har frågat efter låten så vi gjorde ett körarr och en enkel inspelning. Du kan ladda ner noten som solo-arrangemang gratis här bit.ly/2SOM1gY.

Vill du använda körarret så kan du köpa kopieringsrätt 299 kr för kör, stämfiler 99 kr eller singbackfil 39 kr genom att maila ulf@unamusic.com.Text & Musik: Ulf Nomark Sång: Åsa & Ulf Nomark www.nomark.se www.facebook.se/nomark.se Följande arrangemang finns att beställa genom att maila order@unamusi...
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

Åsa & Ulf Nomark

Inför allahelgonahelgen så vill vi dela denna fantastiska text av Atle Burman. Vi är många som känner saknad av någon som stått oss nära, och Atle hade en förmåga att sätta ljus och hoppfulla ord på det svåra.Text: Atle Burman Musik: Ulf Nomark Noter finns i nothäftet "Enklare solosånger" från Argument Förlag www.argument.se Åsa & Ulf Nomark www.nomark.se www.face... ... See MoreSee Less

View on Facebook