Åsa & Ulf Nomark

Artister, kompositörer och sånginspiratörer som älskar att få människor att sjunga, dansa och skratta tillsammans.

VÅR VISION

Vår vision är att arbeta med musik som bygger upp, stärker och peppar människor.

Allra mest givande känns vårt arbete när vi får höra att sånger, texter och konserter har berört, lyft eller uppmuntrat en människa. Det är stort!

Vi har sjungit och spelat tillsammans sedan vi var 13 år gamla! När vi var 17 år började vi leda kör tillsammans och har gjort det i princip sedan dess. Vi arbetar med musik i flera genrer; pop, soul, gospel och även avslappningsmusik. Vi har arbetat mycket med gospel, som vi tycker är en fantastisk upplevelse för både kropp och själ. Vi har även bott ett år i USA och marinerats i den afro-amerikanska musikens traditioner. Under åren har det blivit över 10 skivor och vi har turnerat över större delen av Sverige, men även utomlands. Vi har haft förmånen att träffa körer över hela landet och i olika storlekar – från 10-800 personer! Vi älskar att göra konserter där publiken får känna sig delaktig och inte bara åhörare. Vi driver konceptet ”Pop-in & Sing!” där vi vill inspirera människor till att sjunga mera. Idag finns konceptet i Kungsbacka och Göteborg.  

Åsa Nomark

Åsa Nomark

Sångerska, sånginspiratör, kompositör och sångpedagog

Åsa Nomark är uppvuxen i Vallda, strax utanför Kungbacka som ligger söder om Göteborg. Hon har alltid älskat att sjunga och redan när hon var fyra år började hon sjunga i kyrkans kör och har fortsatt sjunga eller leda kör sedan dess. Efter gymnasiet gick hon musiklinjen på Helsjöns folkhögskola och sökte därefter Musikhögskolan i Göteborg där hon läste på musiklärarlinjen med sång, musikdrama och rytmikinriktning. Förutom sångpedagog så har Åsa också gått musikalkurs på Teater- och Operahögskolan i Göteborg samt också utbildat sig i Estill Voice Training System (EVTS).

Ulf Nomark

Ulf Nomark

Kompositör, pianist, sångare, producent och sånginspiratör

Ulf är född i Karlskoga, men uppvuxen i Kullavik, strax söder om Göteborg. Han började spela piano och skriva låtar vid ungefär 6 års ålder och komponerandet blev det som han fokuserade mest på vad gäller musiken. Efter att ha gått Naturvetenskaplig linje på gymnasiet läste han vidare på Chalmers Tekniska Högskola och tog där civilingenjörsexamen på Industriell Ekonomi. Sista året på Chalmers så läste han parallellt på Musikhögskolan i Göteborg där han läste 2 år. Det blev en nystart med musiken som fokus och sedan dess har det varit musiken som har gällt.